Peugeot 207 1.4-16V XR

€ 2.450,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 25-01-2007
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 111.358 km
Deuren 3
Kenteken 61-TT-LD Verzekeren
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.360 cc
Vermogen 65 kW (89 pk)

Algemeen

Bouwjaar 25-01-2007
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 111.358 km
Deuren 3
Kenteken 61-TT-LD Verzekeren
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.360 cc
Vermogen 65 kW (89 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam Groenzicht Auto's
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Nijverheidsweg 77
Postcode 3341 LJ
Plaats Hendrik-Ido-Ambacht
Provincie Zuid Holland
Land Nederland
GSM +31 (0)6 - 85502305 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Bent u op zoek naar een betrouwbare en sportieve hatchback als uw volgende auto? Dan is deze prachtige Peugeot 207 1.4-16V XR uit 2007 misschien wel de perfecte keuze voor u. Met zijn blauwe kleur en strakke design valt deze auto zeker op in het verkeer. De Peugeot 207 heeft een krachtige benzine motor met een vermogen van 89 PK, waardoor u altijd vlot kunt optrekken en moeiteloos kunt inhalen op de snelweg.

Met een kilometerstand van 111358 op de teller is deze auto nog in uitstekende staat en heeft deze nog vele kilometers voor de boeg. De 3-deurs carrosserie zorgt voor een dynamische uitstraling, terwijl de elektrische ramen aan de voorzijde zorgen voor extra comfort en gemak tijdens het rijden. Geen gedoe meer met handmatig vergrendelen, want deze Peugeot 207 is voorzien van centrale vergrendeling met afstandsbediening.

De blauwe metallic lak geeft deze auto een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat hij er altijd als nieuw uitziet. Of u nu door de stad rijdt of lange afstanden aflegt op de snelweg, deze Peugeot 207 staat altijd voor u klaar. Met zijn compacte formaat is hij ook nog eens gemakkelijk te parkeren in drukke stadscentra.

De 3-deurs uitvoering van de Peugeot 207 maakt instappen en uitstappen eenvoudig, terwijl het ruime interieur voldoende plaats biedt aan passagiers en bagage. Of u nu met vrienden op pad gaat of boodschappen wilt doen, deze auto is van alle gemakken voorzien.

Wilt u meer weten over deze Peugeot 207 1.4-16V XR uit 2007 met blauwe kleur en 89 PK? Neem dan nu contact op met Groenzicht Auto's via 06-85502305 en ontdek zelf alle voordelen en mogelijkheden die deze auto te bieden heeft. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie. Kom langs voor een proefrit en ervaar zelf het rijplezier van deze sportieve hatchback. Groenzicht Auto's, uw partner in mobiliteit.

* Belt u even van te voren voor beschikbaarheid.
* Tenaamstelling 24 mogelijk.
* Inruil en proefrit altijd mogelijk.
* Extra garantie tegen meer prijs mogelijk.

Inruil:

Bij Groenzicht auto's is het altijd mogelijk om uw auto in te ruilen.

Wilt u voor vertrek een richtprijs van uw inruilauto weten? Wij vragen u hiervoor een whatsappbericht te sturen naar 0685502305 met de volgende info:

- Kenteken
- Kilometerstand
- Foto's van het ex- en interieur (Opties en evt extra's)
- Eventuele schades of mankementen


LET OP: Wegens de hoge omloopsnelheid en veel vraag naar deze auto raden wij u aan vooraf te bellen of de auto nog beschikbaar is. Wij zijn helaas niet altijd in de gelegenheid onze email direct te beantwoorden.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk en zetfouten.

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Peugeot 207 | Van de nood een deugd maken

Geeft sneeuw overlast of juist mooie plaatjes? Is een zuinige auto een bewuste keuze of een noodzakelijk kwaad? Voor beide geldt: het is het slimste om er het beste van te maken. Zoiets geldt ook voor milieuvriendelijke auto's. De "Peugeot 207 1.6 HDi BlueLease" zou dankzij een verlaagd verbruik niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook nog eens heel vriendelijk voor de portemonnee.

Autotest | Peugeot 207 Van de nood een deugd maken

Bij de Peugeot 207 1.6 HDi BlueLease draait alles om een lage leaseprijs (en minder om een lage uitstoot). Rijdt nog steeds prima, maar anno 2006 op maat gesneden voor de zakelijke rijder.

Plus

  • Laag verbruik, prima prestaties

Min

  • Minder geavanceerd dan concurrerende eco-modellen
  • Karige uitrusting

Conclusie

Geeft winterweer overlast of juist mooie plaatjes? Het is een kwestie van interpretatie: de ene ziet overal kwaad in, terwijl een ander er het beste van probeert te maken. En zo heeft Peugeot ook van de nood een deugd gemaakt. Feit is dat het merk niet dezelfde, geavanceerde milieuvriendelijke techniek in huis heeft als de concurrentie. Daarom legt Peugeot voor de 207 1.6 HDI BlueLease niet de nadruk op milieuvriendelijkheid, maar juist op een lage leaseprijs.

Omdat de aanpassingen aan de 207 BlueLease minimaal zijn, is de meerprijs snel terugverdiend. Bovendien zijn de aanpassingen effectief, want het beloofde lage verbruik is in de praktijk goed te realiseren. Geen van de aanpassingen hebben een negatieve invloed op de rijeigenschappen, dus de milieubewuste leaserijder komt met deze 207 BlueLease niet van een koude kermis thuis.

Deel deze advertentie